HumorVIDEO

Policinë e befasoi motoçikleta e “mallkuar”

Mund të themi se nuk bëhet fjalë për shpirtra të vërtetë, por në videon që po ua sjellim gjithsesi mund të futet në koleksionin e ndodhive qesharake policore sikur në filmin Akademia e Policisë.

Për fat të keq, nuk e dimë kush ishte pronari paraprak i kësaj motoçiklete nga videoja, por me siguri shpirti i kësaj motoçiklete i përkiste një njeriu që i pëlqente të thyente ligjin pasi ajo ende dëshiron të arratiset nga policia.

Xhirimin e motoçikletës së çmendur dhe policit i cili përpiqet ta ndalë mund ta shihni këtu dhe përpiquni vetë ta imagjinoi tregimin se si duhet shpjeguar këtë pamje të pazakontë:

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuara

Close
Close