MuzikeVIDEO

Capital T – BRAZILIANE

[Teksti i “Braziliane”] [Intro] B.O. Beatz

[Chorus] Braziliane, si Braziliane
Latine, a mos je pej Prishtine
Braziliane (Ey), si Braziliane
Zeshkane, a mos je pej Tirane
Braziliane (Ey), kejt si Braziliane je
Latine, si çokollatë e nxime
Si Braziliane, kejt si Braziliane je
Si Latine (Brazil), ti po m’pëlqen mbas shpine

[Verse 1] Ajo o loca
Kur po shkojmë po dridhet toka
Kejt e din që jena bossa
Veç na e dim qysh luhet loja
E kom thon ni herë, I’ma say it again
Ajo o 10 e unë 100
Ajo veç pak e unë all in
Mushma ni çu se n’gjys s’po du mo
Blah blah blah blah blah
Mia casa edhe tua casa
Salsa ?dhe bachata
Sa herë e shoh thom mashallah
I say you ’round ta ta ta
Na s’nal?m s’kena stop
Se na jena mafia, nga Prishtina (Ey)

[Chorus] Braziliane, si Braziliane
Latine, a mos je pej Prishtine
Braziliane (Ey), si Braziliane
Zeshkane, a mos je pej Tirane

[Post-Chorus] Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu

[Bridge] She go boom
She go bang (bang)
Yeah she got that thing
E din pa mu s’ka sen (nah)
E tjerët tu prit ën ren
I say she boom
She go bang
Yeah she got that thing
E din pa mu s’ka sen
E tjerët tu prit ën ren (nah)

[Verse 2] Pe ves a je normal
Jo, s’je normal
Nji here e ban shpejt tani kadal (boom)
Do me na qit n’mal
Do me na qit n’mal
Ti mos u nal
Ti e din që unë pi clubit s’dal
Pa ty nuk dal, se e ki përmasi

[Chorus] Braziliane, si Braziliane
Latine, a mos je pej Prishtine
Braziliane (Ey), si Braziliane
Zeshkane, a mos je pej Tirane
Braziliane (Ey), kejt si Braziliane je
Latine, si çokollatë e nxime
Si Braziliane, kejt si Braziliane je
Si Latine, ti po m’pëlqen mbas shpine

[Post-Chorus] Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu
Tuturrututu, tuturrututu tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button