FilmaVIDEO

Prova e vdekjes

DeathNjë film nga Quintan Taratino vjen në ekranin e Alsat-M

Në Austin, Texas, disa shoqe në një bar takohem me të dashurit e tyre para se të udhëtojnë vetëm në liqenin LBJ për të kaluar fundjavën së bashku pa prezencën e të dashurve të tyre. Ato takohen ish njeri kaskader të Hollivudit, Mike, i cili merr Pam në makinën e tij “prova e vdekjes”. Pam shpejt zbulon sekretin e Mike. Katërmbëdhjetë muaj më vonë, Mike kthehet në Liban, Tenesis, ku aty gjithashtu ndjek një grup vajzash, por ato janë të vështira dhe vendosin t’ia paguajnë sulmin e tij kundër tyre.

“Prova e vdekjes”, të dielën pas mesnate.

Show More

Related Articles

Back to top button