Dashuria

Çfarë e bën gruan një ‘dashnore të keqe’ – komenti i burrave

Sa i mirë apo i keq është dikush në shtrat – kjo mund të diskutohet, sepse ajo që është e keqe për dikë është fantastike për të tjerët – dhe anasjelltas.

Seksi duhet të jetë diçka që çon marrëdhëniet midis dy njerëzve në një nivel më të lartë intimiteti dhe emocionesh, dhe jo vetëm një shkarkim i thjeshtë i pasionit pa shumë ndjenja ose kënaqësi egoiste të nevojave vetjake.

Një burrë që e do sinqerisht gruan e tij nuk do t’i thotë kurrë asaj ose askujt tjetër se ajo është e keqe në shtrat – transmeton KP. Sidoqoftë, ata që dinë ta thonë, atëherë ndoshta lidhin disa gjëra të tjera me seksin, të tilla si, për shembull, pasiguria e një gruaje në pamjen e saj, përdorimi i seksit për manipulim, përpjekje e pamjaftueshme…

Më poshtë janë disa nga arsyet pse disa burra mund të konsiderojnë se cilësia e seksit është e pamjaftueshme:

Pasiguria e një gruaje për shkak të pamjes së saj fizike

Shumë gra nuk u pëlqen të zhvishen para partnerit të tyre ose të bëjnë dashuri me dritat e ndezura. Thjesht tregon se ata mendojnë se nuk janë mjaft të bukur dhe të përsosur dhe kanë turp për këtë. Kjo çon në vetëvlerësim të ulët, ndrojtje dhe faktin që ata në të vërtetë nuk mund të pushojnë në shtrat.

Askush nuk është perfekt! Një person i tillë thjesht nuk ekziston. Të gjithë kemi të meta dhe të gjithë duhet të jemi të vetëdijshëm për këtë, dhe të pranojmë të metat tona dhe të të tjerëve.

Një burrë që dashuron sinqerisht dhe thellësisht gruan me të cilën jeton do të dojë të gjitha të metat e saj. Relaksohuni dhe lëreni partnerin tuaj të njohë trupin tuaj deri në detajet më të vogla. Mblidhni guximin tuaj dhe vishni një pjesë të brendshme seksi. Ju do të ndiheni më të sigurt dhe tërheqës, dhe për këtë arsye më të relaksuar.

Mungesa e intimitetit

Të jesh i afërt dhe intim me një partner është çelësi i çdo marrëdhënieje cilësore. Seksi është kulmi i kësaj. Disa gra e dinë duke mohuar momente intime për të ndëshkuar partnerët e tyre ose për t’i shantazhuar me të. E gjitha thjesht nuk është e mirë dhe e zgjuar. Manipulimi i çdo lloji, sidomos ky, nuk mund të përfundojë mirë.

Ka gra që i mohojnë intimitetin partnerit të tyre në mënyrë të pavetëdijshme, veçanërisht në marrëdhëniet afatgjata. Një përqafim i rastësishëm, një puthje, një fjalë e bukur, duhet të jenë gjëra që ndodhin çdo ditë. Duke bërë këtë, ju po i tregoni dikujt se e doni sinqerisht ashtu si është dhe kjo çon në një jetë seksuale më të mirë.

Pamja gjithnjë e më e neglizhuar e gruas

(Foto: Free Marriage Saving Tips

 

Vetëm se keni qenë në një lidhje për një kohë të gjatë nuk do të thotë që duhet të neglizhoni plotësisht pamjen tuaj. Normalisht, ju nuk doni të vendosni grim çdo mëngjes vetëm që të jeni më tërheqës për partnerin tuaj, sepse ai ju do edhe pa shtresa boje në fytyrën e tij. Por ndonjëherë duhet të përpiqeni pak më shumë dhe të ndizni pasionin që ishte në fillim të marrëdhënies.

Gjithashtu, mos e lejoni veten të ecni nëpër shtëpi gjatë gjithë kohës, për shembull, me flokë të papastra, me tuta të grisura, dhe me një numër në rritje të kilogramëve. Nëse ia lejoni vetes këtë, jo vetëm që do të dukeni më keq, por edhe do të filloni të ndiheni ashtu. Vetëbesimi juaj do të bjerë, dhe do të ndikojë edhe në jetën tuaj seksuale.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button