VIP

Christina Aguilera nënë e guximshme

Christina Aguilera megjithatë, ka pranuar se ndarja ka qenë e vështirë. “Disa momente janë shumë të vështira dhe ka ditë që të gjitha gjërat janë sfiduese. Momentalisht jam duke punuar shumë, po përpiqem ta përshtati punën me të qenit nënë.

Këngëtarja nuk ankohet, por të gjitha gjërat i sheh nga ana pozitive. Shumë njerëz janë habitur kur para disa muajsh çifti bashkëshortor njoftoi lidhur me ndarjen.

As këngëtarja, e as producenti nuk kanë folur lidhur me arsyet për ndarje, por Agilera është e bindur që ka marrë vendimin e duhur për vete dhe për djalin e saj.

Megjithatë, ka pranuar se ndarja ka qenë e vështirë. “Disa momente janë shumë të vështira dhe ka ditë që të gjitha gjërat janë sfiduese. Momentalisht jam duke punuar shumë, po përpiqem ta përshtati punën me të qenit nënë.

Djali im nuk mund të jetë më i lumtur, po rritet i rrethuar me shumë dashuri”, ka deklaruar këngëtarja.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close