Lajme

Çiftet grinden 2.455 herë në vit, 7 herë në ditë!

Keni pasur një grindje epike, dhe prapë partneri yt sillet si përherë: sheh televizor, këndon në dush … Si ka mundësi të jetë kaq indiferent? Mos vuan gjë nga një humbje kujtese e menjëhershme?

Ka dy mundësi: ose për atë nuk ka ndodhur asgjë e rëndë, ose është me të vërtetë i zemëruar dhe po të përjashton, saktëson William Luly.

Si ta kuptosh? Shiko shenjat e tij. Të shtrëngon lehtë në mes kur të kalon afër dhe net për ditën? Atëherë i ka kaluar. Po nëse ruan distancë, ndoshta po kalon një fazë inati sepse mendon se fajin e ke ti. Mbajtja e një pamjeje të qetë mund të jetë mënyra e tij pasive-agresive për të përballur krizat, paralajmëron psikologu.

Flamuj të tjerë të kuq: zhytet në programet televizive pa folur fare, përgjigjet me po ose jo ose tregohet i ftohtë. Në këtë situatë, përpiqu të flasësh për grindjen tuaj rastësisht, ndoshta kur jeni duke parë televizor, kështu mund ta zgjidhni çështjen.

Nuk ka asgjë të gabuar që të bësh paqe në krevat, pasi të jeni sqaruar, por mos e përdorni seksin si një ankerplast që mbulon plagën. “Ai mund të synojë te erosi për të krijuar një sens iluziv intimiteti”, shpjegon psikologu William Luly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button