PolitikaVIP

Çiljeta i kthen buzëqeshjen Berishës

Çiljeta gjithmonë ia merr mendjen kryeministrit tonë. Njëherë me dekolte shumë të hapura, njëherë me shumë tualet, njëherë tjetër me fustane shumë të shkurtra. Po doni të dini ju që kryeministri tashmë e ka marrë shumë seriozisht këtë marrëdhënie dashamirësie me Çiljetën? Sa herë shihen me njëri tjetrin, sa herë përshëndeten, në çdo aktivitet që shkojnë duket se energjikja Çiljeta, i fal shumë buzëqeshje kryeministrit. Dhe ndaj mund të themi se jo më kot, Berisha e afroi Çiljetën në forumin më të lartë të partisë së tij, si anëtare e Këshillit Kombëtar, madje një ndër më të votuarat e këtij forumi. E për të rritur performancën e vet në politikë, Çiljeta, veç studimeve për shkenca politike, tashmë ka hequr dorë dhe nga prezantimi i aktiviteve festive të PD, tamam si një anëtare e denjë e KK të kësaj partie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button