VIP

Digital Spy: Kunis dhe Daley, personalitet më seksi të vitit

mila-kunisZhytësi britanik Tom Daley dhe aktorja amerikane, Mila Kunis, janë shpallur personalitetet më seksi të vitit 2012, nga një sondazh i revistës Digital Spy.

Në sondazhin që ka zgjatur një vit kanë votuar më shumë se 25.000 lexues.

Në konkurrencën e meshkujve, Daley ka dalë i pari duke lënë pas vetes aktorin Channing Tatum. Ndërkaq, në konkurrencën e femrave, vendin e dytë e ka zënë Holly Willoughby.

Top-pesë femrat më seksi

1. Mila Kunis (18.4%)
2. Holly Willoughby (14.2%)
3. Nicole Scherzinger (13.5%)
4. Cheryl Cole (13.4%)
5. Scarlett Johansson (11.1%)

Tom Daley

Top-pesë meshkujt më seksi

1. Tom Daley (12.8%)
2. Channing Tatum (12.0%)
3. Ryan Gosling (11.2%)
4. Daniel Craig (11.2%)
5. Johnny Depp (10.5%)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button