InteresanteVIDEO

Dikur ishte fëmiu më muskulozi në botë, ja si duket tani! Richard tani është 23 vjeç (VIDEO)

Kur ai ishte vetëm 8 vjet ai kishte trupin e një bodybulderi dhe ishte më muskulozi në botë, por sot, 15 vjet më vonë, duket krejtësisht ndryshe.

Richard Sendrak ishte djalë më i fortë në botë 15 vjet më parë. Ushtronte çdo ditë me babain e tij, dhe krijoi një trup siç nuk ishte para më parë, transmeton TetovaSot.

Në vetëm tetë vjet ai kishte bicepsa dhe stomakun e përkryer edhe më të mirë se sa disa bodybuildersa, kështu që ishte nuk është çudi që njerëzit e thirrnin Herculesi i vogël.

Por dekada më vonë jeta e tij është zhvilluar në një drejtim krejtësisht të ndryshme, dhe sot duket krejtësisht të ndryshe.

Richard tani është 23 vjeç, me flokë të gjatë dhe shumë pak (pothuajse aspak) muskuj.

Ai tani punon si një kaskader në Hollywood në studiot e filmit “Universal”./TetovaSot/

zemraorg

Related Articles

Back to top button