VIDEO

E turpëron nënën para gjithë botës (Video)

Djali me emrin Nick nga SHBA-të ka treguar një mosrespekt ndaj nënës së tij, të cilën e ka xhiruar duke ecur në gjumë, ndërsa më pas videon e ka publikuar në YouTube.

[wp-like-locker]


Në video tregohet gruaja e veshur me pizhame duket ecur nëpër kuzhinë, ndërkohë që djali i saj e xhiron me kamerë dhe i bën pyetje. Përveçse flet, nëna e tij madje edhe vallëzon

Të nesërmen, djali ia ka treguar videon nënës, e cila ka mbetur e shokuar nga ajo që ka parë.

[/wp-like-locker]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button