Dashuria

Edhe meshkujt jane sensitiv!

Kush thotë se mashkujt janë pa ndjenja! Ja një ngjarje e vërtetë për një mashkull sensitiv.
Këtë ngjarje mburem ta ndaj me ju………..

Ndohi si kjo të prekin në zemër.
Tani do ju rrëfejmë fuqinë e dashurisë që ka ndodh mes këtij personi (Alvaro Alfonso de Miranda Neto) i njohur si Doda i cili ishte i martuar me

këtë femër

ja edhe një foto tjetër

Emri i saj është Cibele Dorsa.Ajo është She modele për veshje të brendshme dhe modele e Playboy.

Doda u nda nga Cibele pasi që u dashurua me këtë femër.

Këto dy tani janë të lumtur që jetojnë së bashku.

Shpeshë herë kemi dëgjuar se dashuria është e verbër.
Kjo ndodhi e vërteton thënien.
Tregon se edhe meshkujt kanë zemër të dashurojnë.
Duke parë bukurinë e brenshme të një personi dhe jo vetëm bukurinë e jashtme.

Sidoqoftë. gruaja e dytë e Doda quhet  Athina Onassis. Ajo ka një vleftë prej 2 Billion dollarë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button