Interesante

Kali më i vogël në botë së shpejti mbush vitin

Einstein, kali më i vogël në botë, i cili mezi mbërrin gjatësinë gjysmë metri, në prill pritet “ta festojë” ditëlindjen e parë.

Kali më i vogël në botë ka tërhequr vëmendjen e mediave botërore kur në prill të vitit të kaluar lindi në fermën në New Hampshire të Britanisë së Madhe. Ky kali kur lindi ishte i gjatë gjithsej 35.5 centimetra ndërsa peshonte vetëm 2.7 kilogramë.

Në njëvjetorin e lindjes së tij pronarët Charlie Cantrell dhe Rachel Wagner do të publikojnë edhe një libër.

Sot Einsten kënaqet me jetën në një fermë të madhe, ndërsa ka bërë edhe shumë shokë, ndërmjet tjerash edhe zagarin Playboy dhe qenin Lilly. Einstein kur të bëhet katër vjeç, nëse nuk fillon të rritet, mund të regjistrohet në librin e rekordeve Guinness si kali më i vogël në botë. “Atij i pëlqen të luaj me fëmijët dhe natyrisht fëmijët e duan atë”,

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button