VIDEO

Eltoni ft Mirsa Kerqeli – Lej Foret + LYRICS (2010) HD www.ArgetohuPak.com

Eltoni ft Mirsa Kerqeli – Lej Foret + LYRICS (2010) HD ArgetohuPak.com Teksti Po të thërras sonte me daaal s`dua diskutime zeemer s`dua fjalë ti je puna ime soot nuk do të lëshoj që t`më ikësh dot Unë po të them më faaal më vjen keq por pa shoqe unë nuk dal ka shumë djem si ti që njoooh s`dua fjalë të kota merre pranë dëshmoo Ref 2x: Lej foret lej sonte luj me mu lej foret lej sonte vetëm ty të du lej foret leeej kto janë vetë fjalë lej foret leeej ti je si qdo djalë Sonte nuk ke ka mem ik kjo pun ka mbaru mu nasht me ik nuk prit po të lë që ta kuptoosh që ti je puna ime dhe s`do më ndalosh Bëj kujdes o djal i miir se me mua s`mund ta kesh jetën e lirë s`jam si tjerat që jan msuuu nuk dot them asnjëher vetëm ty të du Ref 2x: Lej foret lej sonte luj me mu lej foret lej sonte vetëm ty të du lej foret leeej kto janë vetë fjalë lej foret leeej ti je si qdo djalë Ref 2x: Lej foret lej sonte luj me mu lej foret lej sonte vetëm ty të du lej foret leeej kto janë vetë fjalë lej foret leeej ti je si qdo djalë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button