VIDEO

Enver Idrizi kampion bote në karate merrë goditje të rënd “live” në emision

Enver Idrizi kampion bote në karate ishte mysafirë në emisionin Kojshia Show.

Në emision atij i kërkoj një meç një djalë i ri dhe shikoni çfarë i ndodh Enver Idrizit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button