VIP

Flori Mumajesi pa interes për akuzat e Zhakut

Flori MumajesiFlori Mumajesi nuk ka shfaqur asnjë lloj interesimi për akuzat që iu adresuan atij nga Zhaku.

Flori nuk po i merr parasysh akuzat se ai nuk ia ka paguar asaj disa tekste të këngëve.

Në këtë libër këngëtari quhet “3 pikëshi” (nga kompania e tij “Three Dots”) dhe përshkruhet si “mosmirënjohës që meritonte jo vetëm një listë me hajdutillëqet e veta historike por edhe një shkelm b*othe”.

“Nuk e kam parë librin, ndaj mendoj se nuk ia vlenë të konsiderojë çfarëdo që të ketë shkruar. Kështu që nuk kam asnjë koment”, ka qenë kundërpërgjigjja e Florit për akuzat drejtuar atij.

Në librin e saj të quajtur “Trimnika”, Zhaku ka akuzuar edhe shumë fytyra publike tjera.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close