LajmeMaqedonia

FOTO nga personat e vrarë mbrëmë në Shkup

Këto jane 4 djemt e vrarë nga 5 gjithsej mbrëmë në liqenin e Hekuranës në Shkup. Sipas mediave maqedonase që kanë botuar fotot ata janë të moshesh 18 deri 20 vjeç dhe të gjithë të nacionaliteti maqedonas. Për më shumë lexo në vazhdim këtu.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button