VIP

Foto të tmerrshme VIP-ash

Të gjithë kemi foto ku nuk na pëlqen fare se si kemi dalë dhe përpiqemi t’i fshehim që të mos na i shohë njeri.

Kemi dalë nëpër fotografi me sy gjysmë mbyllur, me flokë me modele të llahtarshme, me buzëqeshje që ngjan më shumë si ngërdheshje…Megjithatë duke qenë njerëz të zakontë thjesht i fshehim dhe ndonjëherë qeshim me veten tonë, por pa patur dëshirë që t’i ndajmë me të tjerët.

Ndryshon puna kur bëhet fjalë për VIP-a. Ata janë të ndjekur kudo nga fotografët dhe imazhet e tyre të bukura ose jo, shpërndahen menjëherë. Ja disa foto aspak të këndshme të personave të njohur…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button