KosovaLajmePolitika

Franca vazhdon të mbështesë Kosovën

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, ka pritur sot në takim ambasadorin e Republikës së Francës, Jean-François Fitou, me të cilin ka diskutuar për zhvillimet aktuale politike në Kosovë.

Në takim vëmendje e veçantë iu kushtua procesit të përfundimit të Pavarësisë së mbikëqyrur, për çka bashkëbiseduesit shprehen gatishmërinë për bashkëpunim në këtë proces, ndërsa Ambasadori Fitou konfirmoi mbështetjen e plotë të Qeverisë franceze.

Në takim u diskutua edhe për fushën e drejtësisë, për çka Kuçi theksoi angazhimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës, “për rend dhe ligj, si dhe koordinim mes institucioneve vendore dhe ato ndërkombëtare, në veçanti me EULEX-in”.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button