LajmeMaqedonia

Grafite fashiste dhe antishqiptare në Ohër

Në disa objekte në Ohër të shtunën në mëngjes janë vërejtur disa grafite me përmbajtje fashiste dhe antishqiptare, informon gazeta “Lajm” nga Shkupi.

Bashkë me parullën “Vdekje për shqiptarët” grafitet kanë përmbajtur edhe kryqin fashist. Grafite të tilla janë shkruar në objektin e Shtëpisë së shëndetit, në objektin e gjimnazit të Ohrit te një shitore në Carshinë e Ohrit, por edhe te xhamia në rrugën  “Marko Nestorovski”.

Policia e Ohrit ka njoftar se incidente të njëjta janë shënuar edhe ditëve të kaluara.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close