Interesante

Gruaja më e trashë në botë

Kjo është Terri Smith, gruaja më e trashë në botë, e cila këto ditë filloi betejën e pashpresë për heqjen e kilogramëve të tepërt. Amerikania 49 vjeçe ka më pak se 320 kilogramë duke marrë kështu titullin e femrës më të trashë në botë.

Ajo filloi një program për heqjen e kilogramëve për ta shpëtuar jetën. Për shkak të mbipeshës ajo është e ngujuar në shtrat, nuk mund as të lëvizë dhe as të qëndrojë në këmbë. Jeta e Territ varet nga bashkëshorti i saj Myron dhe vajza e tyre Najah. Ata bëjnë të gjitha punët për të. E lajnë, e ushqejnë e veshin.

Terri tërë jetën ka luftuar me mbipeshën. Kur më 1986 u martua, problemet me mbipeshën kishin filluar për të, por vazhdonte të hante pa kontroll. Terri vuan nga kokëdhembjet e forta dhe duhet të kontrollohet pasi mjekët dyshojnë se ka tumor në tru.

Por për shkak të peshës së saj nuk mund t’i nënshtrohet kontrolleve mjekësore. Kështu ajo ka filluar një betejë kundër kohës, duhet të dobësohet dhe më pas të shkoj në operacionin e lukthit.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close