KosovaLajme

Hallakat gjithe vendin me kete sekret ! Bekim Jashari tregon nje sekret per suImin ndaj Jasharajve prej Arkanit…


Zheljko Razhnatoviç i njohur si Arkan ishte krlmineli serb që së bashku me Njësitin e tij kishin kryer krimin ndaj familjes se Jasharajve. Kështu ka deklaruar Bekim Jashari me rastin e 24 vjetorit të suImit të dytë nga forcat serbe në Prekaz.

Një suIm që është bërë në mënyrë tinëzarë pas syfyrit të asaj kohe ku në shtëpi atë nate kanë qëlluar gjyshi me fëmijët të cilët ishin më i madhi fëmijë djali i dytë i axhës Adem, Fitimi pastaj më të vegjël se ai Besim, Kushtrim, Igballe e Blerim dhe babai Hamza në shtëpinë e fjetjes me gratë e vajzat dhe fëmijët tjerë.

Që bën një rezistencë afërsisht 45 minuta ku i zmbrapsen ato forca atë njësi elite se sipas informacionit flitet që ka qenë vetë Arkani me njësitin e tij. Axhë Ademi nuk ka qenë në shtëpi atë ditë me të dëgjuar të shtënat ka ardhur në shtëpi me shokët e tjerë por që suImi kishte përfunduar dhe kanë vazhduar jetën e tyre, tha ai.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button