Interesante

Inxhinierë apo humoristë, shihni 57 gabimet e bëra në ndërtim (Video)

Kur gabon një njeri i thjeshtë quhet thjesht gabim, por kur një gjë të tillë e bëjnë inxhinierët ose arkitektët, atëherë kjo po që është gafë.

Më poshtë do ju sjellim një video ku tregohen 57 gabimet më të mëdha të arkitekturës.

Nuk është vetëm për të qeshur, por dhe për të vënë duart mbi kokë, pasi është plotësisht e pakuptueshme se si mund të bëhen gabime të tilla.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button