Lajme

Ja si reagojnë shqiptarët kur dikush sulmohet fizikisht dhe verbalisht në rrugë (VIDEO)

timthumb_9237Studentët e Medias Aktive, Xhekson dhe Klaudio provojnë një ekpseriment social.

Në rolin e dy gjimnazistëve, Xhekson si “gangsteri” dhe Klaudio si “viktima”, djemtë improvizojnë një skenë ku i forti rreh të dobëtin me shkakun “pse nuk m’i ke bërë detyrat?!”.

Djemtë kanë zgjedhur të vihen në rolin e studentëve dhe të flasin qartë për çështje detyrash në mënyrë që kalimtarët të krijojnë me shpejtësi një ide të përgjithshme të asaj që po ndodh.

zemraorg

Related Articles

Back to top button