LajmeLifeStyle

A janë më të mira gjijte e vogla apo të mëdha?

Nuk është e vërtetë që femrat me sisë të mëdha përjetojnë epsh më të madh, mirëpo, madhësia e sisëve shpesh shkakton brengë dhe hidhërim, posaçërisht tek adoleshentet.

Nga pikëpamja fiziologjike përgjigjja është shumë e thjeshtë: madhësia e sisëve nuk ndikon në ndjeshmërinë e tyre (nuk është e vërtetë që femrat me sisë të mëdha përjetojnë epsh më të madh) as në aftësinë e tyre që të prodhojnë qumësht pas lindjes. Mirëpo, madhësia e sisëve shpesh shkakton brengë dhe hidhërim, posaçërisht tek adoleshentet.

Disa femra dëshirojnë t’i kenë sisët të mëdha, sepse janë të bindura që dekoltenë e bëjnë më seksi, të tjerat, megjithëse nuk mburrem me formën e tyre, i lakmojnë koleget me gjoks të rrafshët, sepse mendojnë që sisët e vogla janë më komode dhe më elegante. Me kohë të gjitha e kuptojnë se format vetjake kanë një bukuri të vet të posaçme, e cila inkorporohet në tërë përshtypjen dhe pamjen, vetëm duhet mësuar që të pajtohesh me veten dhe me trupin tënd.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Close