VIP

Jennifer Aniston dëshiron të martohet sa më parë

Jennifer Aniston dhe Justin TherouxJennifer Aniston është e bindur se i fejuari i saj Justin Theroux po e shfrytëzon atë për famën e saj, për faktin se ai po e shtyn martesën e tyre.

Dyshja i kanë lënë në pritje planet për martesë dhe, sipas burimeve, kjo sepse Justin po thotë se ai është shumë i ngarkuar për të dalë para altarit.

“Planet për martesë të Jen dhe Justin janë ndaluar. Justin zotohet se ai e dashuron Jen, dhe ai do ta bëjë atë gruan e tij, vetëm jo për momentin. Por Jen nuk është e lumtur që po qëndron prapa karrierës së Justin”.

“Justin gjithmonë ka qenë i pasigurt për të mos qenit aq i suksesshëm ose i pasur sa Jen… andaj ka filluar të kërkojë projekte të profilit të lartë”.

“Justin mundohet t’i zbusë pasiguritë e Jen, por gjëja çfarë ajo dëshiron më shumë se gjithçka tjetër është të bëhet znj. Theroux sa më shpejt që mundet”, ka thënë burimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button