VIP

Kate Upton do të qëndroje seksi

Supermodelja super seksi, Kate Upton, ka deklaruar se ajo ka besim të madh në veten e saj dhe se nuk do të lejojë që të shndërrohet në thatanike, përderisa mendon se stili i jetesës duhet të jetë normal dhe i përgjegjshëm.

20 vjeçarja, e cila konsiderohet femra më seksi në planet, shpeshherë është kritikuar për mënyrën e saj të shfrenuar të jetesës, por pavarësisht kësaj, ajo ka mbajtur linjat e saj perfide trupore.

“Unë jam i ngazëllyer të jem në një vend ku mund të jem shembull i mirë. Mendoj se është mirë që të lexoni revista dhe të mendoni për një stil jetese të mirë”.

“Tani që i pëlqej industrisë së modës, jam e lumtur që mund të kem ndikimin tim. Unë nuk dua që të bëhem thatanike, jam vajzë normale dhe kam besim në vete”, ka deklaruar Kate për Vogue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button