LajmePolitika

Kush do të jetë Personaliteti politik i vitit 2011?

Edhe këtë vit vazhdon traditën e zgjedhjes së personalitetit të vitit 2011 në trojet shqiptare. Çdo vit në hapësirat shqiptare po shtohen personalitet e reja politike e institucionale prandaj edhe këtë vit kemi përfshirë fytyra të reja të skenës politike shqiptare.

Këtë vit ne jemi munduar që të përfshijmë 14 personalitete të njohur ndërsa Juve lexues të nderuar, ju mbetet që me votën tuaj, kudo që jeni të votoni në anketën tonë dhe bashkërisht të zgjedhin personalitetin e këtij viti që po e lëmë pas.

Ueb sajti “www.Zemra.Org” i cili mbanë primatin si ueb sajti më i klikuar në të gjitha hapësirat shqiptare, ju siguron se me korrektësinë më të madhe, falë votave tuaja do të zgjedh më meritorin për personalitet të vitit 2011 në hapësirat tona.

1. Atifete Jahjaga
2. Behjget Pacolli
3. Josefina Topalli
4. Sali Berisha
5. Isa Mustafa
6. Hashim Thaçi
7. Bamir Topi
8. Lulëzim Basha
9. Edi Rama
10. Albin Kurti
11. Menduh Thaçi
12. Nexhat Daci
13. Leka Zogu II
14. Ali Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button