VIP

Ledina, mami seksi tek “Miss Universi shqiptar”

Këngëtarja Ledina Çelo, ka qenë e ftuar speciale, midis shumë artistëve të tjerë pjesëmarrës në një spektakël bukurie të organizuarnga shqiptarët që jetojnë në Gjermani”Miss dhe Mister Universi shqiptar”.

Ajo ka kënduar në këtë spektakël, i cili uzhvillua pak ditë më parë në Cyrih, këngët esaj më të reja dhe duke qenë që në njëkonkurs bukurie, edhe ajo është dukur sinjë Miss i vërtetë.

Nisur nga fotoja mund tëthemi se Ledina i ka rivalizuar denjësishtMiss-et edhe pse disa vite më e madhe nëmoshë se vajzat pjesëmarrëse. Me statusine mamit, Ledina jo vetëm është dukurtepër në formë por dhe shumë seksi.

Ajo kishte zgjedhur të vishte një kostum, kuxhaketa ishte tejet e hapur, aq sa i dukejndoshta më shumë seç duhet dekolteja. Nëse një ditë do të organizohej një konkursbukurie ku do të zgjidhej “Miss mami”, mesiguri që këngëtarja Ledina Çelo do të ishtenjë nga pretendentet kryesore për titullin.

Ne urojmë që ajo ta ruajë ndër viteformën e saj të shkëlqyer fizike dhe të mbetet një mami seksi.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button