VIDEO

Maniaku ne metro i fut duart nje vajze te përgjumur (Video)

E gjithë skena është filmuar nga një tjetër pasagjer, i cili e ka publikuar.

Përfitoi nga fakti që vajza ishte përgjumur në metronë e Manhatanit dhe një burrë i ulur përkrah saj, i futi dorën nën fund, duke e prekur pa u shqetësuar. E gjithë skena është filmuar nga një tjetër pasagjer, i cili e ka publikuar, me këtë koment: “I thamë të mos e bënte, por ai vazhdonte ta prekte. Kështu që fillova të godas me shkelm në këmbë vajzën, që vazhdonte të flinte. Vetëm kur burri e përqafoi për ta afruar më shumë, ajo u zgjua, e shikoi keq dhe zbriti nga metroja”.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button