LifeStyle

Më mirë pa Sex se pa Internet

Kur bëhet fjalë për të anketuarat femra, thuajse 46% e tyre, pa hamendje deklaruan se më mirë të jenë pa seks për dy javë – se sa pa internet. Aq më tepër, 49% e grave të moshës 18 deri në 34 vjeç, më së pari ishin argëtuar në internet, se sa në krahët e partnerit të tyre.

Në bazë të një kërkimi të realizuar nga kompania “Intel”, mësohet se gratë më shumë do të donin të kalonin dy javë pa seks – se sa aq shumë të rijnë pa qasje në internet!Meshkuj, kaloj koha kur jeta juaj seksuale vuante nga ‘’kokëdhimbja’’ e njeriut tuaj të zemrës. Është koha të njiheni me ‘’shkatërruesin’’ e ri të seksit – varësinë nga interneti! Agjencia për kërkimet e tregut “Harris Interactive”, ka realizuar një kërkim-studim ku morën pjesë mbi 2100 shfrytëzues të varur nga interneti dhe zbuloj se 65% nga ato, thjesht e shkurt ‘’nuk mund të jetojnë pa internet’’. 

Kur bëhet fjalë për të anketuarat femra, thuajse 46% e tyre, pa hamendje deklaruan se më mirë të jenë pa seks për dy javë – se sa pa internet. Aq më tepër, 49% e grave të moshës 18 deri në 34 vjeç, më së pari ishin argëtuar në internet, se sa në krahët e partnerit të tyre. Ndjenjat e tilla i ndajnë edhe 52% e grave më të moshuara, nga mosha 35 deri në 44 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button