VIP

Me para nuk ngopesh kurrë

Brad Pitt mendon se ai kurrë nuk do të ketë mjaft para sa të thotë “nuk dua më”.

Ylli i filmit “Moneyball”, pasuria e të cilit me fejuarën Angelina Jolie shkon në 270 milionë dollarë, mendon se ai kurrë nuk do të jetë aq i pasur sa dëshiron.

“Dëgjoni, kurrë nuk është mjaft dhe është një varg i ri i problemeve, vetëm me një shkallë tjetër. Edhe kur e fitoni lotarinë, mendoj se duhet të vazhdosh më tej”, ka thënë Pitt.

Pavarësisht se ka dhënë miliona në një varg rastesh bamirësie, Brad mendon se është e pamundshme të zgjidhet varfëria globale, pasi ka shumë njerëz të pa shtëpi në botë.

“Ju nuk mund ta mbani çdo të varfër në rrugë, pasi do të përfundoni pa asgjë në xhepin tuaj”, ka thënë më tej aktori.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close