VIDEO

Mënyra më e komplikuar për të ndezur një televizor (Video)

Njeriu, të cilin nuk mund ta ndalin as muret e ndërtesat, Jason Paul, i cili me lehtësi lëviz nëpër objekte të ndryshme, ka gjetur një mënyrë mjaft të komplikuar për të vënë në funksion televizorin.

Ai ka ndërtuar një seri “makinerish” dhe i janë dashur dhjetë ndihmës për të projektuar ndoshta metodën më të komplikuar deri më tani për ta ndezur televizorin.

E gjithë ngjarja është xhiruar dhe është lansuar në YouTube më 3 tetor, ndërsa deri më tani është shikuar më shumë se 3.7 milionë herë.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuara

Close
Close