VIP

Mila Kunis, aktorja më e bukur

Mila Kunis më në fund është nderuar për talentin, aktrimin, por edhe për dukjen e saj. Revista ‘GQ’ e ka shpallur atë si aktoren më të mirë të vitit.

Në fotografitë e bëra enkas për këtë revistë, ajo duket ‘e rrezikshme’ me jelekë rozë dhe me flokë të gjata të lëshuara. Makijazhi vërehet shumë pak, ndërsa më të theksuar janë sytë.

Daily Mail njofton se personalitet tjera të njohura që janë nderuar nga revista GQ, janë Jay Z dhe Justin Timberlake.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button