HumorVIDEO

Mjekja e qytetit

Shikoni këtë video ku mjekja më qëllim i rrëzon barnat në tokë dhe kur mundohet që ti marë, pacientet gati ndihen të shërruar.
Shikoni çka ndodh në video![wp-like-locker]
[/wp-like-locker]

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuara

Close
Close