VIDEO

MMA Double Knockout

Knockout shpeshe here shohim ne artet marciale, por knockout te dyfishte ndodhin ralle dhe ia vlen ta shikoni kete video kur te dy sportistet i meshojne njeri-tjetrin ne te njejten kohe dhe referi (si njeri pa pervoje ne kesi rase) i ngren duart e veta pasqi qe nuk din cilin me shpall fitues.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close