BotaLajmePolitika

Muajt e ardhshëm, do të diskutohet në BE copëtimi i Greqisë! (Video)

greqiaZhvillimet në fushën e “shahut” të politikës dhe ekonomisë botërore tashmë dihen!

Ndërkohë, cikle të ndryshme në Greqi, kanë filluar të shprehin shqetësimin e tyre për situatën kritike dhe lajmet e “këqija” që vijën në adresë të Greqisë rreth fateve dhe “planeve” për të ardhmen e saj. Kjo video paraqet disa pika kritike të cilat bëjnë me dije se dhe paralajmërojnë disa detaje rreth mbledhjeve të posaçme që do të organizohen nga Elitat e Europës që do të vendosin rreth fatit të Greqisë, shkruan albobserver.

Madje, sipas të dhënave të kësaj videoje, është e siguritë se muajt e fundit do të vendoset copëtimi Greqisë si zgjidhje për krizën ekonomike greke dhe zhvlerësimin dhe ç’fuqizimin e ushtrisë së vendit.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button