VIP

Ndahet Drew Barrymore

Drew Barrymore duket se e ka frikësuar të dashurin e saj!

Burimet thonë se konsultanti i artit Will Kopelmann është frikësuar nga ajo përderisa ata kishin planifikuar që lidhaj të forcohet.

Çifti kishin filluar lidhjen në shtator. Drew beson se ajo e ka gjetur shpirtin binjak, por burimet thonë se Will është një “playboy” në zemër dhe nuk është i gatshëm për të filluar familje.

“Drew ka shkuar nga 0 në 60 gjatë një nate por kjo gjë ja merr frymën Willit”, tha një burim.

“Tani Will është i frikësuar. Ai është i interesuar për argëtim dhe jo për lidhje serioze”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button