VIP

Ne kembe

Në ‘Ballon e Zezë’ të organizuar nga Alicia Keys, po ashtu ishin edhe: vajza glamuroze Beyonce, e veshur në një fustan të markës Andrew Gn, dhe burri i saj Jay-Z, i cili më vonë iu bashkua Keys në skenë për të performuar.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close