VIP

Nicole Scherzinger: Distanca shkakton vështiresi

Jeta e Nicole Scherzinger është e mbushur me udhëtime nga një kontinent në tjetrin, ndërsa i dashuri i saj, Lewis Hamilton, piloti i Formulës 1 udhëton për të garuar në cirkuitet nëpër botë.

Scherzinger pranon që distanca shkakton vështirësi në marrëdhënie: “Është shumë vështirë, por nëse je e bindur që lidhja ka vlera e bën që të funksionojë. I dërgojmë e-mail njëri-tjetrit dhe flasim nëpërmjet Skype.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button