LifeStyle

Për çfarë gënjejnë më shpesh femrat

Ekzistojnë fshehtësi të cilat femrat duan t’i mbajnë për vete dhe asnjëherë nuk do t’i ndajnë me partnerin.

Shkencëtarët amerikanë i kanë zbuluar sekretet më intime të femrave duke anketuar në mënyrë anonime 700 femra, ndërsa kanë fituar rezultate mjaft interesante për atë që femrat më së shpeshti e gënjejnë partnerin:

Për numrin e meshkujve me të cilët kanë fjetur
Femrat të cilat në të kaluarën kanë pasur numër më të madh të partnerëve me të cilët kanë pasur marrëdhënie seksuale, asnjëherë nuk do t’ua thonë meshkujve të tyre numrin e saktë.

Për tradhtinë
E kaluara duhet të mbetet e kaluar. Kështu mendojnë rreth 32 për qind e femrave, të cilat kanë pranuar se në lidhjet e kaluara ose aktuale, kishin tradhtuar. Arsyet më të shpeshta janë pakënaqësia, monotonia, dashuria kalimtare, ndenja se është e dëshiruar apo thjeshtë tërheqja e fuqishme.

Për orgazmën
Madje 48 për qind e femrave kanë pranuar se gjatë seksit së paku një herë janë shtirur për orgazëm dhe këtë e kanë bërë sepse nuk kanë dashur ta zhgënjejnë ose lëndojnë partnerin e tyre.

Për kontaktin me ‘ish-in’
Thuajse 75 për qind e femrave të anketuara ishin dëgjuar së paku një herë (me anë të telefonit ose e-mailit) ose kishin dalë për një pije me ish-të dashurin.

Për fantazinë dhe dëshirën për meshkuj tjerë
Edhe pse është gjë normale, rrallë ndonjë femër ia pranon partneri të vet se gjatë seksit mendon për dikë tjetër.

Për masturbimin
Çdo e katërta femër që është në një lidhje masturbon disa herë në javë, ndërsa çdo e treta femër e anketuar ka pranuar se nganjëherë kur është vetëm në shtëpi shikon xhirime pornografike.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close