InteresanteVIDEO

Kuriozitet: Droga që “ha” mishin e përdoruesit (Video, +16)

drogamMjekët në SHBA po i frikësohen së tepërmi një lloj droge të re, të quajtur ‘krokodil’, e cila shkakton efekte anësore të tmerrshme, duke gërryer apo ngrënë mishin e përdoruesit.

Disa raste janë shënuar javët e fundit në Arizona të SHBA-ve, ndërsa mjekët i frikësohen përhapjes së një epidemie.

Droga ‘krokodil’ është mjaft popullore në Rusi, ajo përgatitet në kushte shtëpie dhe është tri herë më e lirë se heroina, shkruan Shekulli.

Ajo krijohet nga përzierja e kodeinës me benzinë apo naftë të përpunuar dhe injektohet përmes shiringave në trupin e përdoruesit.

[wp-like-locker][/wp-like-locker]
zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button