Interesante

Plotësonte nevojat seksuale duke përdorur telefonin, por …

Shpeshherë përdorte telefonin fiks të shtëpisë që ishte edhe më i gjatë për të plotësuar nevojat e saj seksuale,ndërsa një herë përdori celularin dhe i mbeti brenda.

Ngjarja ka ndodhur në Salvador,Brazil,ku një 28-vjeçare vuante prej shumë kohësh mungesën seksuale.

Vajza prej kohësh single, kishte menduar mirë të përdorte telefonin, me funksionin vibrues, në një moment relaksi.

Për fat të keq, situata i ka shpëtuar nga duart dhe celulari mbeti brenda dhe pas perpjekjeve të shumta, nuk arriti asnjë mënyre për të nxjerre jashte objektin e pazakontë.

Pas shumë përpjekjesh të dështuara,ajo ka vendosur te konsultohet me një mjek, i cili e ka ndihmuar vajzën 28-vjeçare.

Për mjekët nuk ka qenë ndonjë habi e veçantë, pasi shpeshherë janë gjendur përballë situatave të tilla ,të heqin objekte akoma më të çuditshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button