LajmeMaqedonia

Policia në Kumanovë luftoi me njerëz të paguar nga shteti

Gjeneral Ilija Nikolovski në një intervistë për Slloboden Pecat, deklaroi se policia e Maqedonisë në Kumanovë ka luftuar me njerëz të paguar nga vet shteti, transmeton zemra.org

Sipas jush, çka ndodhi në Kumanovë? UCK e mori përgjegjësinë, por ngelën të paqarta qëllimet e grupit terrorist?

“Situata është shumë e komplikuar dhe me shumë panjohuri. Diçka e tillë me muaj paralajmërohej. Në mediat u gjend lajmi edhe për njerëz të paguar, për atë se për to janë dhënë 2 milion euro. Shumë shpejtë u harrua Gushinca, dhe prej aty në stacionin policor kishte më shumë se 100 pushka dhe armë tjera me katër polic. Ku gjendet ai armatim?
ilija-nikolovski-general

Unë qëndroj në deklaratën e parë se bëhet fjalë për njerëz të paguar, edhe atë me përvojë, të cilët nuk kanë punuar vetëm në rajon, por kanë qenë edhe jashtë”, deklaroi ndërmjet tjerash gjeneral Ilija Nikolovski, transmeton zemra.org

Show More

Related Articles

Close