BotaLajme

Prifti Australian sulmon Elitat

Prifti Australian sulmon Elitat - Merrini ato gjilpëra të mallkuara dhe nguljani Xhorxh Soros-it, Bill Geits-it dhe djajve të mëdhenj të shoqërive sekrete. Stop skllavërisë


Ky prift i ndershëm dhe i drejtë Australian që nuk ka pranuar t’ia shesë shpirtin djajve dhe bën bësnikërisht bariun për popullin e pambrojtur, dhe për humanizmin. Shumë shkurt ai thotë:

“Njerëz! Gjithcka po ndodh sot në Botë është dora e ndyrë dhe djallëzore e shoqërive sekrete që duan të shkatërrojnë njerëzimin. Si mund të fitojë një person që fiton gjithë botën dhe humb veten e tij? Ju presidentë, kryeministra, drejtues kishash, mjaft i skllavëruat njerëzit. Mjaft më me mashtrime. Mjaft me me Lockdoëns (mbyllje) sepse kjo që po bëni është skllavëri e hapur.

Mjaft më me të ashtuquajturën K*r*ona sepse ajo është një sëmundje lehtësisht e kurueshme me medikamente të provuara, në vend të gjilpërave eksperimentale që janë prodhuar nga duart e djajve të mëdhenj. Thuajini Bill Gates t’ia bëjë vetes atë gjilpërë. Jepjani atë gjilpërë Rockfelerëve dhe Rothchildeve ta ngulin tek shpatullat e tyre. Nguliani Xhorxh Sorosit atë gjilpërë të mallkuar.
Mjaft me injorancë e idiotësi. Mjaft vaksinimit të popujve në mënyrë të detyrueshme gjoja për llogari të sigurisë së të gjithëe. A nuk ka burra në mesin tuaj që të ngrihet dhe ta ulërasin këtë të vërtetë të madhe edhe nëse kjo do t’u kushtojë atyre daljen nga loja? A ka burra? Apo jeni të gjithë byt*ëlëpirës e burracakë? Si ua zynë sytë paratë?”

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button