LifeStyle

Pse është mirë të jesh vetëm

Nuk keni partner? Për mrekulli, sepse jua sjellim një listë të gjatë të arsyeve, të cilat tregojnë se jeta mund të jetë një kënaqësi e madhe kur jeni vetëm:

1. E jetoni jetën si dëshironi vetë
2. Vetëm mjeku mund t’u thotë çka dhe kur të hani
3. Ju vendosni se kur do t’i ndukni qimet
4. Nuk duhet të ecni “si nëpër vezë”
5. Mund të ecni lakuriq nëpër shtëpi sa herë që të dëshironi
6. Kur doni i rregulloni gjërat
7. Nuk duhet ta ndryshoni jetën
8. Nuk u përshtateni pasigurive të të tjerëve
9. Ofertat për punë i pranoni pa u konsultuar me askënd
10. Mund të flini ku të doni dhe kur të doni
11. Nuk duhet të arsyetoheni se ju dhemb koka për të mos shkuar diku
12. Keni kohë për miqtë
13. Nuk duhet ta ndani dollapin
14. Mund të shikoni çfarë të doni në TV
15. Mund të lexoni çfarë të doni dhe kur të doni
16. Mund të gërhitni pa shqetësim dhe të lëshoni gazra
17. Ju jeni padroni për përcaktimin lartësisë së zërit, nxehtësisë…
18. Përgatitni vetëm për veten
19. Nuk duhet ta ndani krevatin me askënd
20. Paratë tuaja i harxhoni vetëm ju
21. Mund të flirtoni kur të dëshironi pa u ndjerë keq
22. Keni gjithë kohën e botës për t’u fokusuar në karrierë dhe sukses
23. Mund të flisni sa të dëshironi në telefon
24. Jeni të lirë nga fjalët e përditshme
25. Gjërat janë aty ku i keni lënë
26. Derën e banjës mund ta lini hapur
27. Mund të merreni me hobit tuaj kurdo që dëshironi
28. Fundjavat janë vetëm tuajat, mund të bëni çfarë jua ka qejfi
29. Kur nuk jeni në disponim nuk duhet t’i arsyetoheni askujt
30. Mund të kaloni orë të tëra duke menduar vetëm për lumturinë tuaj.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close