LajmeMaqedonia

Qeveria e Maqedonisë i ka shpallur luftë kësaj video, don ta zhduk!

Qeveria e Maqedonise po lufton per zhdukjen e kesaj bisede!!
Shperndajeni sa me shume kete video!!

Ermira-Mehmeti

Një ndodhi skandaloze në jetën e politikanëve shqiptarë, është kthyer në debatin më të rëndë, dhe më neveritës ndër shqiptarë, jo vetëm në Maqedoni, por në të gjithë botën shqiptare. Rrëfimet dhe dialogjet e rënduara dhe që zbulojnë identitetin e pështirë të politikanëve në Maqedoni, po tregojnë se ku ka rënë vetëdija dhe morali politik.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button