VIP

Rokeri Sting mendon që Justin Bieber është drejt dështimit

StingRokeri veteran, Sting, është i bindur se Justin Bieber është drejt rënies në karrierën e tij, pasi beson se sjelljet e yllit të ri e kanë bërë të veten.

Krijuesi i hitit “Baby” është kritikuar shumë për sjelljet kontraverse kur u fjalos me fqinjët, u rrah në një klub nate dhe urinoi mbi portretin e Bill Clintonit.

Këto dhe shumë probleme tjera të Bieberit e bënë Sting të besojë se tinejxherit nuk do t’i shkojë dhe gjatë.

“Fama, egoja dhe paraja mund të bëjnë gjëra të tmerrshme. Shikoni Justin Bieberin, është sikurse një hedhje nga lartësitë e mëdha. Shpresoj që ai të shpëtojë, sepse shumë njerëz nuk shpëtojnë”, është shprehur Sting për Guardian.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button