VIP

Salma Hayek befasohet me punën e saj

Salma Hayek është e befasuar se ende vazhdon të punojë.

Aktorja, ka pranuar se ajo nuk mund të besojë që ende ka regjisorë dhe producentë, të cilët e kërkojnë atë të luajë në filmat e tyre.

“Tani i kam 45 vjet, kështu që është befasi që unë vazhdoj të punoj dhe të tjerët të befasohen nga puna ime. Befasohem kur vazhdojnë gati çdo ditë të më thërrasin në telefon”, ka thënë aktorja.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close