VIP

Sekreti i Zajmina Vasjari

Zajmina e mban të dashurin sekret dhe nuk pranon kurrsesi të flasë për të, megjithatë është parë një natë me 3 meshkuj, të cilët gjatë gjithë kohës, i bënin këngëtares fotografi dhe e shihnin gjithë adhurim.

Ajo ka qenë e shoqëruar nga e motra dhe këta meshkujt, nuk zbuluam se cili mund të jetë i dashuri i saj.

zemraorg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button