DashuriaEdukata Seksuale

Seksi është mënyra më e lirë për humbjen e peshës

Studimet kanë treguar se sa më shumë që 48 për qind e njerëzve nuk do të rinovojë anëtarësimin e tyre në palestër këtë vit, falë recesionit dhe shopingut për festa.

Nëse jeni duke kërkuar mënyrën për të rimarrë trupin tuaj në formë dhe për të humbur kaloritë e akumuluara gjatë sezonit të festave zgjidhja më e mirë është bërja e dashurisë. Sigurisht më e mirë!

Studimet kanë treguar se sa më shumë që 48 për qind e njerëzve nuk do të rinovojë anëtarësimin e tyre në palestër këtë vit, falë recesionit dhe shopingut për festa.

I njëjti sondazh tregon për faqen sextoys.co.uk se si 36 për qind e të anketuarve janë të gatshëm ta dyfishojnë seksin dhe do t’i kompensonin ushtrimet e të njëjtës linjë.

Edhe pse 41 për qind e të anketuarve nuk e krahasojnë seksin me aktivitet aerobike që shkrin kaloritë, por e vërteta është se më shumë që investoni, aq më shumë do t’ju kthehet.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close